En hälsosam blogg

Viktigt med rätt träningskläder

Oavsett vad det är man tränar, så är det viktigt att man har rätt sorts träningskläder på sig. Det är bra med en sportbh till exempel, som inte skaver, samt att det inte är fel att satsa på ett par bra träningstights, som är anpassade för syftet. Sedan är det extremt viktigt att ha rätt sorts skor på sig. 

Träningsskor åldras precis som vi själva gör så det är bra att investera i ett par nya som ger bättre stöddämpning än de gamla du kanske har i din garderob. När det kommer till skor, så är det bra att inte titta så mycket på vad det har för märke, utan det är viktigast med att skon har en bra passform som är anpassad efter just dina fötter och dina behov. 

Satsa på ett par riktigt bra träningstights

Jag föredrar att använda träningstights när jag springer, även om den del vill ha andra sorters byxor eller shorts. När det gäller att välja träningstights, så ska du välja dessa utifrån vad det är du utövar. Är det löpning, så satsa på löpningstights, är det gymmet, så satsa på tights anpassade för det. Tights ska sitta tight, annars blir det som små joggingbyxor. De heter tights, för att det ska vara smidigt på kroppen och inte fladdra eller vara bylsiga när du rör på dig. Sedan, så vad de ska ha för färg, eller om de ska vara mönstrade eller inte, det spelar inte nån roll, välj de träningstights som gör dig glad helt enkelt!

6 Mar 2018