En hälsosam blogg

Viktigt att lukta gott?

Att lukta gott, det är ju rätt viktigt eller hur? Människan tycker om när det doftar gott, vi sniffar gärna på blommor så välsom på varandra ibland. När man tränar, så blir det ju dock allt som oftast kanske att man inte luktar så gott. Som tur är kan man göra något åt det efter träningen. Man tar en dusch, med schampo och balsam, använder sedan deo, parfym, och vips så har man åter igen en fräsch doft! Att svettas och lukta lite är inte alltid lika med att man luktar illa dock tycker jag. Snarare ett bevis för att man tar i och anstränger sig.

Trevligt med olika parfymer

Jag gillar att ha olika parfymer. Att inte alltid lukta samma hela tiden. Sedan har jag även läst att det är inte fel att byta då och då. Annars blir doften anonym så att säga. Jag brukar köpa parfym på nätet när jag handlar. Dock köper jag bara sånt jag vet luktar gott och att det även luktar gott på mig. Det är ju så att inte alla parfymer passar alla. Det måste stämma med varandra. 

Bra med olika produkter

Jag handlar mina parfymer på You.se, som även har en massa annat bra inom hudvård, skönhetsvård med mera. Det är bra att man kan hitta det mesta på ett och samma ställe. Så slipper man handla i flera butiker. Sånt är smidigt tycker i alla fall jag

24 Aug 2018