En hälsosam blogg

Varför inte osynlig tandställning?

Ända sedan min lillebror fick sin osynliga tandställning har jag funderat över varför inte fler använder sig av osynliga tandställningar? Eftersom det finns? I alla dessa år har stackars ungdomar och barn blir retade för sina fula tandställningar. Dessutom skrapar de sig på dem. Gissa hur det känns att ha en tandställning i munnen som gör att du läspar hela tiden. Man både låter och ser dum ut. Varför installerar man det, när det finns en tandställning som varken skär i munnen eller får den som bär den att låta och se dum ut?

Osynlig tandställning bäst

Nu säger jag det på enda sättet jag kan säga det på; det finns osynlig tandställning på smajla.se. Den är snygg, syns inte, känns inte, mer än just när den sätts i munnen. Den kostar inte mer än en semesterresa för två till Grekland, Italien, Spanien, Malta för två veckor med all-inclusive, så vet ni att det är fullt rimligt pris. Så vad väljer du? Semesterresa, eller ditt barns väl och ve? Det kan göra jättemycket för ditt barn att slippa bli retad för sin tandställning och få men för resten av livet...

Tandvård viktigt för barn

När jag var hos tandläkaren nyss, hörde jag att barnens tänder är sämre än på många, många år. Det är inte alla föräldrar som förstår eller bryr sig om sina barns tänder. De varken bryr sig eller tycker sig hinna med att borsta dem två gånger om dagen, och att det blir ordentligt när de väl borstas. Flera barn äter också ganska så onyttigt. Det gäller inte bara godis på lördagen utan även resten av maten som innehåller mycket socker i sylt, bröd, till och med smörgåsskinka innehåller socker. Bröd, till exempel innehåller socker, frukostflingorna plus yoghurten. Inte så konstigt då att barnens tänder är dåliga!

11 Sep 2017