En hälsosam blogg

Välja rätt hårtrimmer

En hårtrimmer är inte fel att ha hemma. Med en sådan är det enkelt att trimma håret på de flesta killar. Även korta frisyrer hos tjejer kan behöva trimmas. Men hur väljer man en hårtrimmer man vet är bäst i test? Det är bra att först fundera på vad du ska använda den till. Ska det vara bara för håret, eller ska det gå att trimma skägg med den också? Sen, fundera på om du vill att den max får kosta en viss summa. En billigare variant av håtrimmer kan vara minst lika bra som en som är jättedyr. Du kan kika på bäst i test hårtrimmer på nätet för att hitta en som passar dig.

Vilken hårtrimmer ska jag välja?

Du bör välja en trimmer efter vad du ska ha den till. Ska du klippa håret bara eller ska det gå att klippa skägget med den? Tänker du dig klippa även hunden så bör du nog välja en särskild hundtrimmer till det. Generellt håller en lite dyrare variant av hårtrimmer bättre än vad en superbillig gör, men du kan så klart fynda. 

Batteridrivna klippmaskiner är smidiga och lätta men det kan vara värt med en som har sladd med om du föredrar det. Jämför gärna olika modeller på nätet för att hitta den trimmer som passar dig. Du kan med fördel läsa hårtrimmer bäst i test så att du vet vad du har att välja mellan. 

11 Jan 2021