En hälsosam blogg

Våga testa fillers

Något jag har testat, det är fillers. Det är något jag brukar säga till de jag känner att våga testa. Det finns ju olika typer av fillers. Det kan vara filler för läppar. Då gör man dem större och fylligare helt enkelt. Sedan finns det även filler för att släta ut. Det är om man har rynkor, fina linjer, ärr eller andra saker man inte vill ska synas. Det viktiga är att om du ska göra detta. Gå till en person som gått en bra utbildning inom det. Inte första bästa billiga. Det är värt att lägga ner pengar på duktiga proffs.

Kanske testa permanent makeup?

Jag har haft funderingar på att testa permanent makeup, då jag läst lite om det. Permanent makeup bygger på att att addera färgpigment i huden. Det är alltså  inte att man går runt och ser sminkad ut hela tiden. Det är helt enkelt för att få lite bättre färgton på vissa delar av sitt ansikte. Jag vill ha tydligare ögonbryn och det kanske det går att få med permanent makeup tänker jag.

Våga testa olika saker

Jag är en person som gärna testar på det mesta inom skönhet. Oavsett om det är injektionsbehandling eller andra ingrepp. Jag menar, vad är det för mening att gå runt och känna sig missnöjd, när det finns saker att göra åt det. Det borde vara fler som vågar göra detta, inte tänka på vad alla andra ska säga om det. 

28 May 2019