En hälsosam blogg

I behov av massage

massagebänk

Jag har i ett par dagar känt att min kropp är stel och öm och det vore nog bra att få en massage. Jag brukar försöka gå på massage då och då, eftersom att det dels är skönt för kroppen, dels för att motverka en del stelhet. Har en vän som nyss startat upp ett eget företag, med massage. Hon har köpt massagebänk som hon kan ta med till sina klienter. Funderar på att ringa henne. Har jag tur så kanske jag kan få kompispris eller lite rabatt i alla fall. Är ju bra när man känner folk som kan olika saker så.

Spa vore inte fel heller

Allra helst skulle jag vilja boka in att åka på spa över helgen. Då får man ju en massa behandlingar, eller ja man bokar in och betalar för dem. Men det finns ju en massa olika att välja på. Sedan brukar det ju på ett spa finnas massa andra bra saker, som varma bad, kalla bad, bastu, tvagningsrum och allt vad det heter. Har testat lite olika spaanläggningar och det finns de som är superbra och de som är mindre bra. Jag vill ha ett spa där det mesta finns. 

Får nog boka tid för massage

Jag har dock inte tiden över just nu att åka på spa, så ska nog kanske kolla om min vän kan ta med sin massagebänk och komma hit och ge mig en massage. Känner att det måste nog göras snart. 

11 Nov 2019