En hälsosam blogg

Hellre jogga än städa!

Finns det något skönare än att ta joggingskorna och ut i spåret på morgnarna? Jag vet inget bättre i alla fall. Kroppen kommer i gång, adrenalinet flödar och hela jag är pigg hela dagen. Speciellt, som jag, som har ett säljjobb, är det viktigt med att förmedla energi! Det är oftast energin som säljer, vad man säljer är mindre viktigt! Jag behöver joggningen varje dag, jag har nog rent av blivit beroende av det. Det gäller att inte jogga för länge och för ofta. Det sliter mer på kroppen än vad det tillför. Så med andra ord är det viktigt med återhämtning efter löpet.

Få professionell hjälp med det andra

Eftersom jag har ett krävande jobb på vardagarna och inte vill slita ut min kropp, den ska ju till annat, så anlitar jag faktiskt professionell städning! Det har varit bland det bästa som jag har gjort. Jag anlitar Rent hem och det finns i Stockholm. På deras hemsida kan man enkelt kolla vad det kostar att antingen få städat en gång i veckan, eller varannan vecka. Ibland ber jag faktiskt om städning varje vecka. Någon annan månad, ber jag om varannan. Det beror på årstiderna och hur mycket man själv släpar hem smuts och skit utifrån. Vårar och höstar är värst. Då behöver jag städning varje vecka. När det är torrt ute, behöver jag bara varannan vecka. Då småstädar jag hemma, ganska konstant.

Skönt med städat hem

Eftersom jag är väldigt aktiv med min löpning, och är aktiv på jobbet, behöver jag få vila där emellan. Jobbet går först, sedan fritid, och sist mitt hem. Mina prioriteringar är i den följden. Och eftersom jag prioriterar hemmet sist, är det där jag minst har lust att satsa tid och energi. När jag väl är hemma, måste jag ägna all energi och tid till återhämtning. Därför är det så skönt att få ett städat hem när jag väl är hemma. Gör det du med! Anlita Rent hem, det är värt varenda krona!

3 Jul 2017