En hälsosam blogg

Det går att vara hälsosam på semestern med

Att åka på semester ibland är inte fel. Man måste inte släppa allt med vad träning och mat heter för det. Det finns ofta massor av frukt att njuta av och sedan så kan man röra på sig en hel del med samtidigt som man ser sig omkring i det land man åkt till. Själv har jag planer på resa Mexixo inom kort, med bolaget Inca Tours. En resa till Mexiko har länge lockat mig och när jag nu hittade en bra resa på inca.se så tänker jag att det kanske är lika bra att slå till. Det var ett tag sedan jag unnade mig semester, så kan vara värd det nu.

Man ska få lov att unna sig med

På semester ska man ju ha det gott med, inte bara tänka kalorier och träning. Som sagt, rör det gör man på sig ändå, i alla fall jag. Jag ligger inte bara still i en solstol, jag vill se mig omkring! Sen så är det ju så att man ska få lov att unna sig goda saker i livet med. Går man upp, ja då kan man ta tag i det när man kommer hem igen. 

Planera min resa

Jag har inte bokat min resa ännu, men det kommer jag nog att göra snart. Jag har ju pengar till den nu samt att jag vet att jag kan ta ut semester, så det är ju bara att planera in det när i tid jag ska åka. 

14 Mar 2019