En hälsosam blogg

Dags att anlita en PT

För några månader sedan försvann min träningsmotivation. Jag tvingade mig ut i löpspåret två gånger per vecka hela vintern, men det var på ren viljestyrka som det blev av för lusten var lika fryst som vattnet på sjön där jag bor. Det är inte roligt att tappa träningslusten, särskilt när man, som jag, vet hur bra träning är för en och hur underbart det är att känna sig fit och pigg.

Eftersom lusten inte finns i sikte ens nu så har jag bestämt mig för att anlita en PT online. Jag har massor av förkunskaper, men jag behöver någon som pushar mig, som påminner mig och som håller mig på rätt spår. Jag tror bara en PT jag fått betala för kan få igång mig på det viset.

PT online

Det finns ett brett urval av PT online-tjänster nu, det har blivit riktigt populärt, vilket jag ju då verkligen kan förstå. Visst är det fint att ha en PT på plats bredvid en i gymmet också, men jag trivs trots allt ändå bäst att träna ensam. Jag är rädd för att jag skulle bli mäkta irriterad på en PT som flåsar mig i nacken när jag gör mina squats. 

Jag vill ha ett träningsprogram som inkluderar löpning och gymträning och vill träna 5 pass i veckan. Det tror jag är lagom för mig just nu. Så får vi väl se hur den här PT:n lägger upp det... Vore ju kul med flera träningstips också; lite nya idéer och infallsvinklar. Jag är i alla fall pepp på tanken, heh...

28 Feb 2018