En hälsosam blogg

Ser fram mot bilresa med vänner

Är du "en sådan som springer"? Eller vill du kanske våga ta steget ut i löparspåret för första gången och bli "en sådan som springer". Det finns hemskt mycket att tänka på som nybörjare i joggingskorna och utmaningarna fortsätter genom hela ens löparkarriär. Få sporter sliter så mycket på kroppen som löpning, så man måste informera sig om hur man ska löpa. Hur ofta bör jag springa? Vilka skor passar mig? Vilket upplägg passar för mina förutsättningar och mål? Vissa väljer att delta i lopp eller enbart springer i motionssyfte. En sak är dock säker och det är att man lätt blir hooked på det här med löpning när man väl kommit igång! För vissa går intresset så långt att de blir beroende av det. Hur det nu är, handlar denna blogg om löpningens alla sidor och perspektiv, och om andra träningsformer, allmänt välmående, mat, hälsa och livsstil. Följ med mig!

 

 


Tidigare skrevs denna blogg av en tjej vid namn Charlotta vars främsta intressen var löpning, yoga, hälsosam mat och naturlig hudvård - sådant som får ens kropp och själ att må bra helt enkelt! Charlottas gamla blogg finner du här och vill du fortsätta följa henne idag så rekommenderar jag hennes Instagram och Facebooksida.

Jag skadade nyligen foten vilket betyder att jag inte kan träna på ett tag, detta är ganska jobbigt då jag inte känner mig lika glad som jag annars gör när jag tränar regelbundet. Nu när semestern äntligen dragit igång så tänkte jag planera en bilresa ner till Tyskland med några vänner. Vi har tänkt köra hela vägen över Öresundsbron via Danmark och sedan tar vi båten över till Puttgarden där det givetvis ska handlas! Vi kommer att resa på Måndag om allt går som planerat men först måste jag se till att fixa i ordning bilen då ena lampan har gått sönder. Att köpa nya lampor är inget problem men jag hade även tänktmontera extra lampor vid grillen inför hösten när jag tvingas pendla till mitt nya arbete varje dag. Det råder konstant mörker under höst och vinter och då är bra belysning mer än välkommet.

Beställde extraljus inför resan till Tyskland

Jag kan inte så mycket om bilar och ännu mindre om fordonsbelysning och led extraljus. Men jag tog hjälp av Gunilla som jobbar som mekaniker på Bilia och hon både beställde extraljusen och monterade dom åt mig. Ibland är det bra att ha vänner som kan ett och annat om fordon. Hon valde att beställa lamporna från Ljusgiganten som har allt man kan tänkas behöva till bilen eller maskinen. Sidan är enkel att navigera och här hittar du också ljusramper om du hellre vill ha detta. En ljusramp är snyggare men presterar sämre enligt Gunilla. Om du tänkt handla en ramp istället så kan du välja kategorin som heter Led ramp bil för att se vilka produkter som finns tillgängliga. Nu behöver jag bara se till att besikta bilen innan jag åker och sedan är det dags för lite avkoppling.

19 jul 2017